UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Братик ведмедик
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Братик ведмедик

Brother Bear
13 312
0
+2830
6.8
FullHD
Кенай, розсерджений на ведмедицю, що вкрала в нього рибу, кидається за нею в погоню. Сітка і Денахі намагаються зупинити запального брата, і Сітка гине, захищаючи його від небезпечного хижака. Це викликає у Кеная ще більшу лють, він вистежує і вбиває ведмедя, але чарівним чином сам перетворюється на звіра. Не розуміючи, як таке може бути, Кенай змушений ховатися від людей, адже тепер він для них ворог. Шаман племені пояснює Кенаю, як можна зняти закляття, і в образі ведмедя герой вирушає в скрутну пригоду. Він знайомиться з різними мешканцями лісу і з часом переймається до них повагою і симпатією. Дізнавшись, що вбита ним ведмедиця була мамою його нового друга - ведмедика Коди, Кенай зізнається в своєму злочині, але Коду не може його пробачити. Через багато випробувань доводиться пройти Кенаю, щоб усвідомити і прийняти свою долю. Ми запрошуємо вас дивитися онлайн один з останніх діснеївських мультфільмів, створений засобами класичної анімації - «Братик ведмедик».

Режисер:
Аарон Блейс
Країна:
Рік:
Тривалість:
85 хвилин (01:25)
Звук:
професійний дубльований | студія Невафільм Україна
кадри з фільму Братик ведмедиккадри з фільму Братик ведмедиккадри з фільму Братик ведмедиккадри з фільму Братик ведмедик
Братик ведмедик дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Братик ведмедик українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent