UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Йормунґанд
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Йормунґанд

Jormungand
293
0
00
7.4
1080
Двадцятип'ятирічна Коко Хекматяр – спадкоємиця збройового бізнесу, її компанія входить до Європейського та Африканського концернів з торгівлі зброєю. Коко не веде бізнес із вітчизняними компаніями, це заборонено законом, натомість торгує з усіма, навіть найвіддаленішими куточками світу.
Хекматяр – дочка успішного торгового магната, основам бізнесу її навчив тато. Справи Коко йдуть чудово, вона вміє спілкуватися з людьми, дівчина розумна, красива та харизматична. У поїздках її супроводжує група охоронців, набрана з ветеранів, які побували в боях.
Нещодавно до них приєднався малюк Йона, він фахівець з боїв у гірській місцевості. Хлопець змалку ненавидить тих, хто торгує зброєю, його мета не високі заробітки, він сподівається знайти тут вбивць його родини. Шлях хлопця до нинішнього благополуччя був небезпечний і тернистий, він знає, що таке обов'язок і справжня дружба, він не сам прийшов найматися на роботу, його довго вмовляв Каспер.
Права рука бізнес-вумен - визнаний лідер Лем Бріг, незважаючи на те, що він пройшов багато гарячих точок, у тому числі Сомалі, залишається веселим балакуном, влучно стріляє і вміє мобілізувати команду за лічені хвилини.

Режисер:
Keitarô Motonaga, Хіроюкі Цучія, Kôji Kobayashi
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Saturn Union, UkrDub, FanVoxUA
Статус:
2 сезон 12 серія
Йормунґанд дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Йормунґанд 2 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent