UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Охоронець
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Охоронець

The Keeper
631
0
02
5.0
720
У недалекому минулому Ролланд був чудовим копом, але постійна ненависть напарника, який будує підступи більш талановитому колезі, призвела до того, що містера Саллінджера з ганьбою звільнили з органів, і тепер головний герой гостросюжетної кінострічки «Охоронець» змушений вирушати на пошуки іншої роботи. Через те, що Ролланд має необхідні знання і практичний досвід у вирішенні різних делікатних завдань, послугами бійця вирішує скористатися якийсь бізнесмен.
Завданням нового підлеглого є захист коханої доньки бізнесмена, на яку конкуренти батька вже оголосили полювання. Саллінджер виступає як єдиний захист для дівчини, що мимоволі стала об'єктом нескінченної ворожнечі між підприємцями. Вороги боса можуть скористатися навіть найбільш брудними методами на шляху до досягнення поставленої мети, але неймовірна самопожертва охоронця, готового віддати життя заради порятунку ні в чому не винної красуні, викличе у зловмисників безліч проблем. Ролланд так само стає метою полювання найманих убивць, які не вважають життя людини дорожчим за долар. Чи зможе головний герой упоратися з такими небезпечними противниками чи вже ніщо не врятує подальше майбутнє підопічної?

Режисер:
Кіоні Ваксман
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 34 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
Охоронець дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Охоронець українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent