UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Певна Справа
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Певна Справа

The Sure Thing
504
0
+11
7.0
720
Гіб - чудовий хлопець, розумний, веселий, просунутий, все в нього виходить легко, і лише у стосунках із дівчатами одні розчарування. Однолітки вважають героя чудовим другом, але зовсім не сприймають його як шанувальника.
Незабаром настануть зимові канікули, і Гіб, піддавшись на вмовляння приятеля, збирається до нього до Каліфорнії. Тут на кожному кроці красуні в бікіні, які прагнуть твого тіла, – каже йому друг. Хіба можна встояти перед такою перспективою?
Попутницею Гіба виявилася його однокурсниця. Хлопці вважають її типовою заучкою, нічого в цьому житті не цікавить дівчину, окрім навчання. Елісон серйозна та розсудлива, її життя розплановане на роки вперед, вона їде на канікули до нареченого. Поступово впізнаючи один одного, герої мимоволі переймаються взаємною симпатією. Їм належить довести до сказу попутників, залишитися без копійки в кишені, тікати від розгніваного таксиста, весело блукати під дощем і пережити ще багато миттєвостей.

Певна Справа дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Певна Справа українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent