UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Останній вигнанець: Сріблясті крила Фам
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Останній вигнанець: Сріблясті крила Фам

LAST EXILE - Fam, the Silver Wing
223
0
+11
6.9
720
Дія цього сезону анімаційного серіалу розгортається на Землі. Престер повертається на рідну планету. Проте вона зазнала значних змін. Тепер Земля має більше місяців і зовсім мало ресурсів. Єдиним джерелом прісної води є Велике Озеро і всі прагнуть мати його. Існує дві держави Королівство Туран та Федерація Адес. Обидві країни претендують на це цінне та необхідне для життя місце. Є також пірати, що живуть на небі, де між хмарами у них споруджені фортеці. Тепер пірати вже не вбивають бранців, а вимагають викуп.
В один не найпрекрасніший день Адес нападає на королівство Туран, навіть не спромігшись оголосити війну. Це досить грубий та безчесний хід з їхнього боку. Королева та її сестра змушені рятуватися втечею. Але на повітряне судно, де летіли монарші особи, скоєно напад. Від неминучої загибелі їх рятують пірати. Королева укладає військовий союз із піратами, щоб зберегти країну. Її сестра Мілія знаходить спільну мову з Фам та Жизель, яка працює навігатором. Адес важко перемогти навіть з підмогою. Держава надто сильна. Необхідно приймати рішення, щось вигадати чи шукати союзників, яких взяти ніде. Так починається складна і хитромудра гра, а переможець у ній зможе залишитися живим і побудувати суспільство, за своїм порядком та розсудом.

Режисер:
Коічі Чіґіра
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хв
Звук:
двоголосий закадровий | RG AnimEx
Статус:
1 сезон 23 серія
Останній вигнанець: Сріблясті крила Фам дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Останній вигнанець: Сріблясті крила Фам 1 сезон 23 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent