UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Обертаний пінгвобарабан
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Обертаний пінгвобарабан

Penguindrum
206
0
00
7.4
720
Гостросюжетний аніме-серіал «Обертаний пінгвобарабан» розповість глядачеві історію близнюків Такакура, які мешкають без батьків. У житті героїв настає вельми непростий період — їхня сестричка Хімарі, смертельно хвора і за прогнозами медиків, малечі залишилося жити лише кілька місяців... Брати-старшокласники, наскільки це в їх силах, оточують сестричку увагою та турботою. Персонажі намагаються постійно бути разом і виконувати всі побажання коханої малечі. Виконуючи останнє бажання Хімарі, брати разом із нею вирушають до океанарію на екскурсію. Саме там у нещасної трапляється напад під впливом міоми головного мозку та дівчинку терміново госпіталізують – у клініці вона вмирає. І тут же відбувається справжнє диво: у померлої на голові виявляється капелюшок на кшталт пінгвіна, придбаний нею в магазині подарунків і ця річ, перед очима скорботних юнаків, воскрешає їх сестричку! Під загальне захоплення і охи, герої вислизають з лікарні і прямують святкувати неймовірну подію, що сталася з ними. І лише потім персонажам доводиться зрозуміти, що за все у цьому житті треба платити...
З цього моменту, коли Хімарі одягає чарівний Капелюх, що має ім'я, дівчина трансформується в бездушну красуню і фахівця з обману. За підтримку життєдіяльності своєї сестри Сема та Камба, так звати братиків, повинні роздобути для незрозумілої істоти загадковий «Обертаний пінгвобарабан». Інакше виживання красуні, мабуть, не здійсниться.

Режисер:
Куніхіко Ікухара, Шоуко Накамура, Міцуе Ямазакі
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka
Статус:
1 сезон 24 серія
Обертаний пінгвобарабан дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Обертаний пінгвобарабан 1 сезон 24 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent