UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Хлопчики-співунці із Каваґое
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Хлопчики-співунці із Каваґое

Kawagoe Boys Sing
197
0
00
00
1080
Це історія про групу хлопчиків, які мешкають у невеликому містечку Кавагое на півночі Японії. Головний герой, Кайто, мріє стати професійним співаком та відомим музикантом. Коли Кайто дізнається про конкурс талантів, який проходитиме у сусідньому місті, він вирішує створити свою власну групу. Кайто знаходить однодумців серед своїх друзів: Такеші, Хару, Юкі та Тору. Група починає ретельно тренуватися, практикуючи свої музичні навички та працюючи над своїми голосами. Вони стикаються з різними труднощами та перешкодами, але вони продовжують наполегливо працювати, знаючи, що їхня мрія варта того, щоб боротися за неї.

Коли настає день конкурсу, гурт виступає перед журі та глядачами. Хоча конкуренція жорстока, група Кайто показує найкращий результат, і вони виграють конкурс. Після перемоги гурт отримує багато пропозицій від лейблів та продюсерів, і вони розпочинають свою кар'єру як професійні музиканти. Кайто та його друзі подорожують усією Японією, виступаючи на концертах і показуючи свою музику усьому світу. Однак вони стикаються з новими викликами та перешкодами, коли вони намагаються зберегти свою індивідуальність та звучання в умовах жорсткої музичної індустрії. Вони також знаходяться перед дилемою, обираючи між продовженням своєї музичної кар'єри та поверненням до рідного міста, щоб підтримати своїх рідних та друзів.

Режисер:
Matsumoto Jun
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
субтитри | Togarashi
Статус:
1 сезон 1 серія
Хлопчики-співунці із Каваґое дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Хлопчики-співунці із Каваґое 1 сезон 1 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent