UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Анна із зелених дахів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Анна із зелених дахів

Anne of Green Gables: Road to Green Gables
352
0
00
7.2
1080
Перевірте на карті: там, де затока Святого Лаврентія нагадує широку чашу, б'ючись солоною водою в материк, знаходиться острів Принца Едуарда. Чинний і доброзичливий світ фермерів і березових гаїв, канадських кленів та снігової зими, колиска перших американських переселенців. У таких місцях час іде по-особливому, часом уповільнюючись так, що вже складно сказати, чи рік минув з приїзду Анни до Зелених Мезонін або десять років.

Метью Касберт – тутешній фермер, дивакуватий дід з сивою бородою та нав'язливим страхом до всіх жінок. Єдина жінка, перед якою він не боїться це його сестра Марила. Разом вони ведуть тихе господарство у Зелених Мезонінах. Метью працює на фермі, а Марілла клопочеться по будинку. І так би пройшло безліч зим і років, поки Метью не надумує взяти на виховання хлопчика-сироту. Йому на фермі – допомога, та й сестрі хоч якась втіха вечорами. Марила не сперечається з братом і, подумавши, погоджується. І одного разу навесні Метью, вбравшись у свій найкращий костюм, їде зустрічати його. І уявіть весь жах і сум'яття Метью, коли на спорожнілій станції замість хлопчика одинадцяти років він бачить рудоволосу дівчинку зі старомодним саквояжем. Але дівчинка така балакуча і мила фантазерка, що старе серце здригнулося, і не зміг Метью сказати тут і зараз, що це якась плутанина і помилка... Тому фермер везе дівчинку в Зелені Мезоніни, і тепер дивуватися Маріллі.

Режисер:
Такахата Ісао
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 40 хв
Звук:
професійний дубльований | Малятко ТБ
Анна із зелених дахів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Анна із зелених дахів українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent