UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » П'ять наречених Спешл
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

П'ять наречених Спешл

The Quintessential Quintuplets
299
0
+22
8.5
1080
Футаро Весугі, у минулому відомий хуліган, раптово змінює своє життя. Він вирішує взятися за голову і почати вчитися, складаючи всі іспити з блиском. Дивним чином він стає найкращим учнем у старшій школі, що ніхто не очікував. Ті, хто знав його раніше, просто не можуть його впізнати у новому вигляді. Однак у Футаро виникають фінансові проблеми, він нагромадив борги, які потрібно сплатити. Щоб вирішити цю проблему, він вирішує використати свої нові знання та знайти роботу репетитора. І ось, доля посміхається хлопцеві, коли один чоловік наймає його як репетитора для своїх дочок, які не лише гарні, а й забезпечені.

Розумний і хитромудрий герой погоджується на цю роботу, розуміючи, що вчити цих примхливих красунь буде непросто. Проте його мотивацією є бажання допомогти сім'ї з боргами. Коли сестри дізнаються про фінансові труднощі свого нового вчителя, вони починають виявляти до нього симпатію та розуміння. Так починається історія про Футаро, який кидає виклик труднощам, використовуючи свої розумові здібності та почуття обов'язку, щоб допомогти своїй сім'ї. Під його впливом дівчата починають змінюватись і зростають не лише навчальні успіхи, а й стосунки між ними. У результаті цей незвичний зв'язок перетворюється на щось набагато більше, ніж просто вчитель і учениця, і ніхто з них не очікував, що такі зміни трапляться в їхніх життях. В спеціальному випуску розкриваються сюжетні лінії деяких із героїв оригінального проекту.

Режисер:
Міямото Юкіхіро
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Amanogawa
Статус:
1 сезон 2 серія
П'ять наречених Спешл дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме П'ять наречених Спешл 1 сезон 2 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent