UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Брудна брехня
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Брудна брехня

Dirty Lies
437
0
+24
4.5
1080
Джош не хоче повторити долю своїх однолітків і назавжди залишитися животіти в невеликому містечку, його мета - інше життя. Юнак вирушає до Лос-Анджелеса, місце неймовірних можливостей та задоволених амбіцій.
Зайнятий пошуками роботи, Джош знайомиться з Браяном Кемпбеллом, великим бізнесменом, одним із напрямів діяльності якого є кінобізнес. Хлопець зумів справити враження, і тепер він – помічник боса. Правда, поки йому довіряють виконання лише дрібних доручень - перевезення речей, доставка продуктів, але Джош не впадає у відчай, він неодмінно доб'ється більшого, настане час, і його відповідальність і цілеспрямованість будуть гідно оцінені.
Незабаром Браян вручає своєму помічникові на зберігання намисто вартістю 1 мільйон доларів за умови, що хлопець привезе коштовність на захід, який відбудеться за кілька днів.
Наївний юнак не придумав нічого розумнішого, ніж сховати намисто в будинку, де він мешкає з кількома приятелями. Джош розцінює ситуацію як прояв найвищої довіри та підвищення по службі, і вирішує закотити з цього приводу вечірку. У розпал веселощів у будинок вриваються озброєні грабіжники в масках, їхня мета зрозуміла. Але діамантів уже немає, хто ж підставив головного героя? У цьому й належить розібратися.

Режисер:
Jamie Marshall
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 34 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | MGG
Брудна брехня дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Брудна брехня українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent