UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Два дні, одна ніч
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Два дні, одна ніч

Deux jours, une nuit
1 492
0
+11
7.3
BDrip
У бельгійському фільмі "Два дні, одна ніч" (Deux jours, une nuit) глядача очікує актуальна в будь-який час історія протистояння грошей і совісті. Доля головної героїні в один момент стала залежати не від неї, а від рішень, які будуть прийняті декількома іншими людьми. Сандра шукає в серцях своїх колег те, що практично все людство давним-давно втратило. Чи зможе вона правильно впливати на розум інших людей і переконати їх в цей доленосний момент в тому, що її благополучне життя важливіше великої грошової премії, яку інші працівники фірми отримають при її звільненні? Фільм допомагає глядачеві, разом з героїнею, зробити важливе відкриття: здійснюючи зусилля для досягнення якоїсь чітко визначеної мети, ми не можемо бути впевнені в тому, що вони приведуть нас саме туди, куди плануємо ми. Раптово наші цілі можуть відступити на задній план, поступившись місцем новій, яку раніше ми вважали зовсім незначною.

Режисер:
Жан-П`єр Дарденн
Жанр:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | Кіно
кадри з фільму Два дні, одна нічкадри з фільму Два дні, одна нічкадри з фільму Два дні, одна нічкадри з фільму Два дні, одна ніч
Два дні, одна ніч дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Два дні, одна ніч українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent