UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей

For Your Eyes Only
2 387
0
+33
6.8
FullHD
"Тільки для ваших очей" (For Your Eyes Only) дванадцятим фільмом із серії про Джеймса Бонда і п'ятим для актора Рождера Мура, в ролі агента 007 спецслужби МІ-6 Джеймса Бонда. Картина, випущена 24 червня 1981 року ознаменована режисерським дебютом Джона Глена, який працював в якості редактора і другого режисера в трьох інших фільмах про Бонда. Сценарій Річарда Мейбума і Майкла Вілсона об'єднує сюжети двох невеликих оповідань Яна Флемінга: "Ризик" і "Тільки для ваших очей". У цій історії Бонд намагається визначити місцезнаходження вкраденого протиракетного пристрою, відомого як "ATAC", що використовується Міністерством оборони Британії для зв'язку і координації Королівського флоту з підводними човнами і запуску з них балістичних ракет. Пристрій затонув в Іонічному морі разом з британським розвідувальним судном. У своїх пригодах, він зустрічає Меліну Хейвлок дочку морських археологів, чиї батьки були жорстоко вбиті під час гонки за "Атас". Бонд також стикається з Аристотелем Крістатосом, який спочатку видає себе за союзника і Мілошем Коломбо колишнього партнера Крістатоса по контрабанді, який допомагає Бонду в його місії. Кожен з них звинувачує одне одного у зв'язках з російськими. Бонд об'єднується з Меліною, яка хоче помститися за вбивство батьків. Вони повинні вирішити, хто справжнім союзником, і знайти секретний пристрій, поки не стало пізно.

Режисер:
Джон Глен
Рік:
Тривалість:
127 хвилин (02:07)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Джеймс Бонд: Тільки для ваших очейкадри з фільму Джеймс Бонд: Тільки для ваших очейкадри з фільму Джеймс Бонд: Тільки для ваших очейкадри з фільму Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей
Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Джеймс Бонд: Тільки для ваших очей українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent