UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Новий світ
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Новий світ

The New World
816
0
+33
6.7
1080
Фільм «Новий світ» (The New World) – це пісня вічного кохання… XVII століття. До Америки прибувають кораблі з колонізаторами. Що несуть ці люди під білими вітрилами корінним жителям? Добро чи зло? Чи будуть вони так само як місцеві жителі любити цю землю, приймати з вдячністю все, що вона дасть, радіючи по-дитячому красі, якою зустріла їхня нова Батьківщина. Чи все що хочуть чужинці, це легкий видобуток і кохання їм невідоме?
Джон Сміт прибуває до Америки в трюмі корабля, щоб померти за підбурювання до бунту. Зваживши на його великий досвід військової служби, йому зберігають життя. Адже кожна людина на рахунку для поселенців: зайвих рук не буває, якщо будуєш поселення з нуля, розробляєш землю і не приймаєш з вдячністю, що дає земля, а намагаєшся силою вирвати в неї те, що потрібно тобі. На тлі суворого життя перших поселенців та непростих взаємин з індіанськими племенами, протікає історія кохання Джона Сміта та індіанської принцеси Покахонтас. Чисте кохання юної дівчини допомогло вижити не лише Сміту, а й усьому поселенню. Вона була готова на будь-які жертви заради цієї любові, у тому числі прийняття християнства та відходу з племені. Через все життя пронісши біль від розлуки з коханим, навіть, вийшовши заміж і народивши дитину, вона не перестала його любити.

Режисер:
Терренс Малік
Рік:
Тривалість:
2 год 15 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Новий світ дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Новий світ українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent