UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » З собою не забрати
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

З собою не забрати

You Can't Take It with You
152
0
+11
7.8
1080
Зав'язуючи знайомство з родичами коханої Еліс, Тоні Кірбі – син власника великої корпорації – розраховує на зустріч із пересічними особами. Але доля дає по носі: сімейство жінки серця більше нагадує пацієнтів, що втекли з місцевої психіатричної лікарні, ніж милих родичів, готових з розкритими обіймами прийняти нового члена сім'ї. На кожного новоспеченого родича можна сміливо заводити медичні картки і уважно досліджувати неординарні випадки — такого висновку приходять члени сім'ї на першій званій вечері з боку молодого чоловіка. Різниця в соціальному статусі, ексцентричні вчинки, казуси та безпардонність — суперечливі елементи світської бесіди не сприяють розумінню двох різних осередків суспільства.
За трапезою ошелешені інтелігенти також дізнаються, що батько дівчини захоплюється створенням феєрверків і запуском небезпечних винаходів прямо в будинку, а мати Пенні пише дивні п'єси на машинці, що випадково доставлена не за адресою. Сестра Ессі не відрізняється розумними манерами, але мріє стати балериною. Нарешті, дідусь просто відмовляється платити податки... І вся ця компанія готова ні на крок не відлучатися від новоспечених друзів, своєю настирливою поведінкою активно заважаючи повноцінно розвивати бізнес гордовитим підприємцям.

Режисер:
Френк Капра
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 6 хв
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
З собою не забрати дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм З собою не забрати українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent