UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Лікування / Зцілення
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лікування / Зцілення

Cure
118
0
00
7.5
720
Несамовитий страх і гнітюча атмосфера мороку майстерно реалізовані в японському фільмі «Зцілення», що починається з ланцюжка кровожерливих вбивств. Зберігаючи на собі тривожний посмертний знак — вирізану маніяком букву «Х», небіжчики відрізняються за соціальним станом та статтю. Відсутність зв'язуючих загальних рис ускладнює розслідування, в яке вплутується детектив Табаке. Він дізнається про хлопця, що хитається вуличками міста, розум якого скручений амнезією, і проклинає будь-якого перехожого після зав'язування бесіди. Швидкий контакт жахливо змінює свідомість законослухняних людей, які вмить перетворюються на злочинців з єдиним нестерпним бажанням — убити людину і вирізати на шиї жертви дивний символ у вигляді вже знайомої літери.
Повноцінно вивчати всі докази заважає і особиста трагедія чоловіка: хвора дружина здатна заблукати навіть у невеликому районі, в якому живе вже багато років. Представник розшуку звертається до психотерапевта Сакуме, разом вони виявляють різні містичні елементи, зав'язані на гіпнозі та незрозумілому культі. «Вакцина» від тотального божевілля вже поряд, але героям починає ставити перепони щось незриме і страшне.

Лікування / Зцілення дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Лікування / Зцілення українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent