UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Лоре
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лоре

Lore
1 314
0
+24
7.1
FullHD
Страх, жах, сум'яття і зруйновані німецькі міста - життя в Німеччині 1945 року принесло багато болю звичайним громадянам. У центрі сюжету знаходяться покинуті діти колишнього високопоставленого працівника СС Дресслера. Вирішивши спалити всі докази своєї причетності до нацистської агентури, глава сімейства починає життя з чистого аркуша і переїжджає на ферму. Спокій триває недовго: через кілька днів американські солдати забирають злочинця на допит, в послужному списку якого багато вбивств і дуже похмурих історій, пов'язаних з управлінням діяльністю концентраційних таборів.
На наступний день діти прокидаються в самоті, і тільки старша сестра Лорі розуміє, що насправді сталося. Бажаючи захистити братів від страхітливої ​​правди, героїня придумує історію, в якій близькі відправилися до бабусі в Гамбург і їм також слід наслідувати їхній приклад. Спустошені вулиці і знищене залізничне сполучення, насильно перерване союзниками, змушує компанію рухатися пішки. У відповідальний момент дівчина зустрічає єврейського поголеного наголо жителя, готового допомогти, але героїня звикла сприймати осіб з Жовтою Зіркою Давида як ворогів. У відсутності їжі і будь-якій іншій альтернативі порятунку, вона погоджується, правда ще не знає, як несподівана зустріч кардинально змінить її сприйняття, нав'язане геббельсівськими засобами масової інформації та консервативними батьками.

Режисер:
Кейт Шортланд
В ролях:
Рік:
Тривалість:
109 хвилин (01:49)
Звук:
багатоголосий закадровий | Артхаус Tрафік
кадри з фільму Лорекадри з фільму Лоре
Лоре дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Лоре українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent