UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Анаконда 3. Ціна експеремента
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Анаконда 3. Ціна експеремента

Anaconda 3: Offspring
2 638
0
+22
2.8
FullHD
Мільйонер Мердок, який страждає від раку відбудовує цілий науково-дослідний центр, для того щоб знайти ліки від недуги. Найнявши команду досвідчених науковців, надавши їм величезну кількість піддослідних тварин, Мердок через деякий час приїжджає на наукову базу, щоб отримати достовірний звіт про отримані результати. Він дізнається, що вченим вдалося синтезувати сироватку, яка практично уповільнює ріст клітин, тим самим зупиняє процес старіння. Але в силу токсичності даного препарату, з усіх піддослідних, включаючи людей, вижити вдалося лише самцеві і самці анаконд, які при цьому абсолютно не отримали ніяких ускладнень або пошкоджень внутрішніх органів. Наукові співробітники відзначили той факт, що під дією препарату змії стали набагато сильнішими, швидшими і, що найголовніше, набагато агресивнішими. У цей момент відбувається непоправне - люті рептилії, зруйнувавши захисний бар'єр,тікають з секретної лабораторії, убивши при цьому половину персоналу. Не в силах змиритися з втратою цінних експонатів, бажаючи будь-що-будь продовжити дослідження, вмираючий мільйонер дає завдання професійному наймиту і його команді схопити анаконд і доставити їх цілими і неушкодженими. Спокусившись на величезну винагороду, мисливці навіть уявити собі не могли, з чим їм доведеться зіткнутися.

Режисер:
Дон Е. ФонтЛеРой
Країна:
Рік:
Тривалість:
91 хвилина (01:31)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Анаконда 3. Ціна експерементакадри з фільму Анаконда 3. Ціна експерементакадри з фільму Анаконда 3. Ціна експерементакадри з фільму Анаконда 3. Ціна експеремента
Анаконда 3. Ціна експеремента дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Анаконда 3. Ціна експеремента українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent