UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Наречена Чакі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Наречена Чакі

Bride of Chucky
174
0
00
5.6
1080
"Наречена Чакі" (Bride of Chucky) - це четверта частина "Дитячої гри". Пригоди ляльки Чакі продовжуються, і тепер маніяк-вбивця опиняється в руках своєї колишньої коханої Тіффані. Чарівна дівчина зшиває частинами зруйноване після чергової битви тіло і знаходить таку саму ляльку, але в жіночому образі і вбрання нареченої. Чакі не звик сидіти на полиці в компанії з бездушною лялькою як прикраса інтер'єру, і незабаром він береться за свою улюблену справу.
Душу вбитої дівчини шанувальник магії Вуду встиг перемістити в лялькове тіло, щоб вона склала йому компанію, ставши такою ж як він. Тіффані, яка не чекала подібних змін у своєму житті, досить швидко освоюється в новому вигляді і з радістю приєднується до Чакі, ставши з ним заразом.
Для скоєння спільних вбивств та похмурих ритуалів парочці необхідний старовинний амулет, який можна дістати лише у Нью-Джерсі. Так у їх пригоди мимоволі виявляються втягнутими щасливі молодята, які прямували туди для спільного відпочинку і «випадково» прихопили з собою дорогою двох симпатичних ляльок. Вони й уявити не могли, що за подорож на них чекає...

Режисер:
Ронні Ю
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 29 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
Наречена Чакі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Наречена Чакі українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent