UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Останнє метро
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Останнє метро

The Last Metro
143
0
00
7.3
720
Дії розгортаються в окупованому нацистами Парижі і практично лише в одному театрі міста. Останнє метро, це поїзд, на якому після закінчення вистави під час окупації роз'їжджалася будинками театральна богема, запізнитися на нього означало порушити комендантську годину.
Війна розколола суспільство на незримих партизанів, яких переважна більшість, публічних зрадників, і тих, хто ховається від фашистського розпорядку. Саме до останніх і належить талановитий театральний режисер Жан-Лу Коттен, єврей за національністю. Герой змушений сховатися у підвалі свого театру, бо йому загрожує концтабір. Ховатися постановнику допомагає його дружина, головна актриса театру Маріон Штайнер, яка на час відсутності чоловіка очолює театр. Вечорами дружина спускається до режисера в потайну комірчину, приносячи йому вечерю, і вони обговорюють деталі секретної вистави. Для вистави Маріон запрошує собі у партнери Бернара Гранже, багатообіцяючого актора. Крім цього заволодіти драмтеатром має намір Даксіа, безпринципний колабораціоніст, який нав'язує жінці свої залицяння.
На жінку обрушується купа всього: вона повинна підігрівати чутки про втечу свого чоловіка зі столиці; дуже акуратно відносити йому їжу (це ускладнюється тим, що всі актори на увазі один в одного); стримувати натиск напористого німецького донжуана, і зберігати потай своє захоплення новим колегою по сцені...

Режисер:
Франсуа Трюффо
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 11 хв
Звук:
двоголосий закадровий | ВінтажТВ
Останнє метро дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Останнє метро українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent