UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Моя мачуха іншопланетянка
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Моя мачуха іншопланетянка

My Stepmother is an Alien
2 048
0
+22
5.3
FullHD
Стів Міллс фізик, який трудиться над дослідженням космосу. Один раз, коли була гроза, вчений відправляє сигнал в космос, по дорозі він заряджається грозовою активністю і направляється на протилежну надгалактику. Від цього збігу обставин зазнала збитків планета Селести.
Сексуальна супер просунута інопланетянка Селеста виконує таємну місію - їй необхідно спокусити космофізика, щоб підібратися до досліджень науковця, в яких ховається ключ для порятунку її рідної цивілізації. Чоловік абсолютно нічого не підозрює про особливе завдання і наміри прекрасної незнайомки.
Всі, без винятку, земні чоловіки без розуму від інопланетянки: дама вбирається за останнім криком моди, а сніданок закушує батарейками. Неймовірно щасливий майбутній чоловік ще трохи і відчує близькі неймовірні космічні контакти.
Але ось дочка Стіва починає помічати за мачухою замашки які не належать звичайним земним людям і розкриває, що новоявлена ​​майбутня матуся родом з іншої планети.
Донька негайно повідомляє про своє відкриття таткові, але батько не хоче вислуховувати "маячню" дівчинки-підлітка. Тим часом герой зближується з жінкою і вони одружуються, а на ранок він з'ясовує, що кохана його належить до інопланетної раси.

Режисер:
Річард Бенджамін
Країна:
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Моя мачуха іншопланетянкакадри з фільму Моя мачуха іншопланетянкакадри з фільму Моя мачуха іншопланетянкакадри з фільму Моя мачуха іншопланетянка
Моя мачуха іншопланетянка дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Моя мачуха іншопланетянка українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent