UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Серіали » 4 причини, чому я ненавиджу Різдво
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

4 причини, чому я ненавиджу Різдво

4 Reasons Why I Hate Christmas
214
0
00
0.0
1080
Історія про чотирьох молодих людей, які ненавидять Різдво, вони випадково зустрічаються та проводять разом грудень. Самі того не помічаючи, друзі зненацька стають частиною життя один одного в міру наближення Різдва.

Йом Се Джин, навчається в університеті в галузі ділового адміністрування з 2018 року. Він із тих, хто каже все, що думає. Йом Се Джин ненавидить кінець року, тому що на його підробітках більше клієнтів. Але познайомившись із Юнг Пу Рим, він зустрічає Різдво у всіх фарбах.
Юнг Пу Рим навчається в університеті за спеціальністю «журналістика та телерадіомовлення» з 2018 року. Вона почувається самотньою, тому що всі її друзі проводять Різдво зі своїми партнерами, і вона залишається сама. Її мета почати зустрічатися з таким чоловіком, як Ма Дон Сік, до початку Різдва.

Кім Ба Так, навчається в університеті за спеціальністю «Журналістика та телерадіомовлення» з 2015 року. Він почувається пригніченим після розриву стосунків. Кім Ба Так планує продати те, що купив для своєї колишньої дівчини на Різдво, і вирушити у довгу подорож Австралією.
Лі Ха Рим вивчає бізнес-адміністрування в університеті з 2019 року. Їй подобається робити все по-своєму, не зважаючи на те, що думають інші. Але їй не подобається натягнута атмосфера щасливого Різдва.

Режисер:
Ю Хі Ун
Рік:
Тривалість:
16 хв
Звук:
субтитри, багатоголосий закадровий | Project U&A Lines
Статус:
1 сезон 6 серія
4 причини, чому я ненавиджу Різдво дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал 4 причини, чому я ненавиджу Різдво 1 сезон 6 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent