UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Тиха ніч
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Тиха ніч

Silent Night
699
0
+46
5.4
1080
Напередодні Різдва щасливий сім'янин Браян Годлок зі своїм маленьким синочком та дружиною Сайєю мирно проводить час на галявині перед своїм будинком. Дбайливий батько вчить дитину кататися на велосипеді, тоді як Сайя знімає на камеру цю ідилічну картину.
Цього прекрасного дня ніщо не віщує біди, проте за кілька миттєвостей лунають звуки автомобілів, що рухаються на величезній швидкості, і починається запекла перестрілка біля будинку Годлока.
Намагаючись укрити налякану дитину своїм тілом, чоловік кидається до сина і притискає його до землі. У цей момент вони опиняються під перехресним вогнем бандитських розбирань. Одна куля смертельно ранить хлопчика, а сам Браян отримує серйозне поранення в ділянку шиї.
Лікарям вдається врятувати життя чоловікові, проте внаслідок отриманого поранення він втрачає здатність говорити. Пройшовши тривалу реабілітацію, чоловік дізнається, що ніхто з бандитів, винних у смерті його дитини, так і не покараний.
Виснажений батько приймає єдине можливе для себе рішення: тепер його місія полягає в тому, щоб помститися учасникам кривавого розбирання за смерть сина. Чоловік розпочинає виснажливі фізичні тренування, а також відточує навички володіння вогнепальною зброєю, адже 24 грудня він планує вбити всіх, хто винен у смерті його дитини.

Режисер:
Джон Ву
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 44 хв
Звук:
одноголосий закадровий
Тиха ніч дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Тиха ніч українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent