UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Пограбування
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пограбування

The Stickup
338
0
+11
6.3
480
Простий робочий день для Наталі закінчився незвичайним чином - дівчина провела ніч із прекрасним незнайомцем, який заглянув у місцевий бар. Чоловік представився Джоном Паркером, але його раніше ніхто не бачив.
Після чудової ночі хлопець зник, перемивши за собою весь посуд, але потім знову з'явився, тепер уже на роботі головної героїні – у міській лікарні. Більше того, у Джона було вогнепальне поранення, а про своє становище він досить старанно просив не повідомляти поліцію. Але обов'язок лікаря змушує дівчину сумніватися, що травма потерпілого є простим збігом обставин. Особливо з огляду на той факт, що цього дня тихе містечко потрясла новина про гучне пограбування банку.
Відтепер навколо простої медсестри починають стрімко розвиватися події: місцеві копи і представники ФБР розшукують злочинців, на ліжку лежить людина з кульовим пораненням, і тільки від неї залежить її подальша доля.

Пограбування дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Пограбування українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent