UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дівчинка з сірниками
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дівчинка з сірниками

Das Mädchen mit den Schwefelhölzern
3 882
0
+79
7.2
720p
Пропонована до перегляду кінострічка оповідає трагічну історію дітей, що виховуються в одному дитячому притулку. У них нелегка доля, адже закладом керує сувора пані Ландсфрід, яка використовує вихованців для того, щоб нажитися на безкоштовній праці. Будь-яку непокору жорстоко карається, так що малюкам доводиться жертвувати буквально всім, щоб вгамувати нескінченні апетити своєї господині.
Напередодні Різдва герої виходять на центральну площу міста, перед ними було поставлено завдання продавати людям коробки з сірниками, але перехожі постійно обділяють увагою замерзаючих безпритульних. Ті нечисленні засоби, які Інге з друзями вдається заробити, потрібно буде віддати Лансфрід, щоб вона не покарала маленького Еміля, так що навіть стільки бажане свято для хлопців перетворюється ще в один день нескінченної низки життєвих розчарувань.
Замерзаючи на очах, Інга наважується зазирнути в будинок, де багато років тому вона щасливо жила зі своїми батьками. Але там уже нікого немає, пил витає в повітрі, камін не горить. І вона, щоб хоч як-небудь зігрітися, запалює тремтливий вогник.

Режисер:
Уве Янсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
59 хвилин (00:59)
Звук:
професійний дубльований | ТЕТ
кадри з фільму Дівчинка з сірникамикадри з фільму Дівчинка з сірникамикадри з фільму Дівчинка з сірникамикадри з фільму Дівчинка з сірниками
Дівчинка з сірниками дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дівчинка з сірниками українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent