UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Хто в домі тато 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Хто в домі тато 2

Daddy's Home 2
8 408
0
+1012
6.0
FullHD
Продовження веселої історії знову полюбилися багатьом телеглядачам вона покаже двох чоловіків які змагалися в минулому . Дасті завжди був роздовбаєм, тому шлюб у нього не склався, і все закінчилося розлученням. Незабаром його місце зайняв простий і забавний вітчим якого звали Бред. Обидва героя обожнюють діточок і намагаються робити все, щоб ті були щасливі. І якщо спершу вони не ладнали і не могли знайти спільну мову, то тепер прогрес на обличчя. Татусі, нарешті, змогли домовитися і виробити схему, як не сваритися, взаємодіяти і виховувати обожнюваних діточок. Прийшов час доброго і затишного свята - Різдва. І наші герої вирішили зустріти його разом. Ось тільки доля раптово підносить їм несподіваний сюрприз. Їх рідні батьки теж вирішили прилетіти і порадувати всіх своєю присутністю.
Батько Дасті досить грубий, жорсткий і впевнений в собі чоловік, на якого, незважаючи на його вік, до сих пір задивляються дівчата. Йому відразу ж не подобається Бред, чий тато виявляється простим і відкритим веселуном. І тепер нашим героям до кінця не зрозуміло, чого очікувати від своїх татусів і у що вони можуть перетворити зимові свята, але вже ясно одне - нудьгувати їм не доведеться!

Режисер:
Шон Андерс
Країна:
Рік:
Тривалість:
100 хвилин (01:40)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
кадри з фільму Хто в домі тато 2кадри з фільму Хто в домі тато 2кадри з фільму Хто в домі тато 2кадри з фільму Хто в домі тато 2
Хто в домі тато 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Хто в домі тато 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent