UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Янголи з брудними обличчями
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Янголи з брудними обличчями

Angels with Dirty Faces
108
0
00
7.9
480
Сюжет фільму оповідає про двох друзів. Вони обидва виросли в несприятливих умовах, голод і вічний брак грошей змусили їх з дитинства промишляти дрібним злодійством. Але все змінюється, хлопці виросли і злочини стали серйознішими.
Якось хлопців ловлять на місці злочину на найпростішій крадіжці. Одному з них, Джеррі, вдається втекти, а Роккі потрапляє до рук поліції. Після цього арешту юнак пішов похилою дорогою, постійні арешти, спочатку умовні терміни, а потім і реальні. Минає 15 років і друзі знову зустрічаються, коли Роккі повертається додому. Ось тільки тепер він не бідний голодний хлопчик, а найшанованіший і найпопулярніший гангстер. А Джеррі став розсудливим і став священнослужителем, помилки його молодості залишили на чоловікові значний відбиток. Однак якщо раніше вони мали спільні інтереси, то тепер вони повні протилежності. Їхня дружба постійно відчуває перевірки на міцність через кримінальні замашки одного з чоловіків. Роккі безкомпромісна і пряма людина, вона відрізняється своєю безжалісністю та жорстокістю. У той час як Джеррі став людиною суворих моральних принципів та переконань.

Янголи з брудними обличчями дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Янголи з брудними обличчями українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent