UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Раксефон: Сукупна Суголосність
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Раксефон: Сукупна Суголосність

RahXephon: Pluralitas Concentio
88
0
00
6.1
720
Японське фантастичне аніме з елементами драми від режисера Томокі Кіода. За мотивами всесвіту цього фільму не тільки активно випускається манга, але й знімаються серіали, малюються ігри і навіть влаштовуються фанатські костюмовані фестивалі, на яких актори відіграють сценки з серій, що полюбилися. Сюжет примітний тим, що в ньому задіяно реальні моменти з історичних подій, а також активно використовуються легенди Японії.
Одного разу на планету обрушився жахливий катаклізм і знищив усе живе, окрім кількох префектур Японії, де у старовинних будинках, що знаходяться практично під землею, ховаються рештки людства. Вчені встигли створити особливе силове поле, яке захищало людей від зовнішнього впливу, але одного дня невідомі роботизовані механізми напали на поселення з метою зруйнувати перешкоду між містом і реальним світом. У них практично вийшло, багато людей загинуло цього дня. Наш головний герой – хлопчина на ім'я Аято в неймовірній тисняві виявляється поряд з незвичайною жінкою, яка незрозумілим чином зуміла витягнути школяра з м'ясорубки та сховати у найближчій печері. Завдяки цій таємничій панночці, яка ніби зійшла з полотен художників, наш герой знайомиться з величезним роботом на прізвисько Ра-Зефон, який відкриває хлопцеві очі на все, що відбувається, і докорінно змінює його світогляд і погляди на навколишній світ. Картина наповнена вкрай філософськими моментами, які допомагають подивитися на відомі події під іншим кутом та зрозуміти багато недоступних раніше речей.

Режисер:
Томокі Кіода
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 0 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Робота Голосом
Раксефон: Сукупна Суголосність дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Раксефон: Сукупна Суголосність українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent