UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Повернення до Бургундії
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Повернення до Бургундії

Ce qui nous lie
2 237
0
+55
6.9
FullHD
Сюжет фільму «Повернення в Бургундію» розгортається в невеликому французькому селі. Сюди, після багаторічної відсутності повертається молодий чоловік на ім'я Жан, який десять років тому покинув батьківську хату і відправився подорожувати по світу. Останні роки він жив в Австралії і не збирався повертатися в рідну Бургундію. Але одного разу з ним зв'язався вмираючий батько і попросив його повернутися додому. Крім хворого батька, Жана зустріла його сестра Джульєтта і брат Джеремі. Возз'єднання сім'ї вийшло не дуже приємним, адже родичі досі таять на Жана образу за довгу мовчазну відсутність. Але раптово помер їх батько, залишивши їм сімейний маєток і виноградники, які раніше славилися на всю Бургундію. Жан хоче продати свою частину маєтку і знову відправитися в подорожі. У свою чергу, Джульєтта і Джеремі не хочуть розлучатися з місцем, де вони народилися і виросли. І тепер трьом спадкоємцям бургундського маєтку потрібно буде забути колишні образи, щоб разом відновити будинок і повернути колишню славу сімейні виноградникам. Звичайно, зробити це зовсім непросто. Разом героям належить пройти через сварки і примирення, виснажливу роботу і приємний відпочинок, адже саме від них залежить майбутнє маєтку.

Режисер:
Седрік Клапіш
Країна:
Рік:
Тривалість:
113 хвилин (01:53)
Звук:
багатоголосий закадровий | Київ
кадри з фільму Повернення до Бургундіїкадри з фільму Повернення до Бургундіїкадри з фільму Повернення до Бургундіїкадри з фільму Повернення до Бургундії
Повернення до Бургундії дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Повернення до Бургундії українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent