UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » На пляжі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

На пляжі

Beaches
137
0
00
7.0
480
Картина розповідає історію справжньої дружби двох дівчат із Каліфорнії. Вони випадково познайомилися на пляжі, росли в різному достатку, але це зовсім не завадило їм завести теплі дружні стосунки, навіть живучи в різних містах. Сісіль Блум простих поглядів, обожнює телепередачі, а в майбутньому мріє стати телезіркою. Міс Ессекс з дуже багатої родини, відвідує світські вечори та веде аристократичний спосіб життя. Подруги займаються облаштуванням майбутнього, обмінюються подробицями у листах, а коли подорослішали – зустрічаються знову. Але характер героїнь зазнав істотних змін.
Друга героїня має запальну вдачу, у неї немає даних топ моделі, зате у дівчини чудовий вокал. Красуня Хіларі зустріла процвітаючого чоловіка, вона живе за суворими правилами вищого суспільства і ніщо не завадило їй здійснити давнє бажання назвати свою дочку на честь подруги.
Але доля приносить жорстокі випробування для обох героїнь. Сісіль все частіше влаштовує скандали і вимагає підвищеної уваги від свого чоловіка – режисера у театрі, що призводить до суттєвих проблем. Все тому, що їй потрібна лише сцена, саме вона має бути у центрі уваги громадськості. У результаті чоловік втрачає колишній запал і подружжя розлучається.
Хіларі так само розлучається зі своїм чоловіком через його постійні зради, але це півбіди – у дівчини виявляється смертельна недуга, з якою навіть найкращі лікарі не можуть упоратися. Сісіль постійно знаходиться поруч і витягує її з депресії, допомагаючи не сумувати і весело проводити кожен день.

Режисер:
Геррі Маршалл
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 3 хв
Звук:
двоголосий закадровий | КРТ
На пляжі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм На пляжі українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent