UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Володарі Салема / Повелителі Салема
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Володарі Салема / Повелителі Салема

The Lords of Salem
1 627
0
-11
5.1
BDrip
Кінофільм «Повелителі Салема» - жахи від режисера Роба Зомбі про місто Салем в штаті Массачусетс, в якому відбуваються постійні шабаші відьом. На провінційну радіостанцію хтось надсилає дерев'яну коробку з платівкою і ді-джей блондинка Хайлі, думаючи, що це просто не відомі їй пісні, програє пластинку, на якій виявляються прокляті пісні. Після прослуховування даної пісні вона відчуває незабутній шок, пов'язаний з приглушеними спогадами. Причому відчуває це, тільки Хайлі, на інших вона ніяким чином не впливає і в підсумку пісня робиться хітом цієї радіостанції. Пізніше починають надсилатися ще посилочки. У них різні плакати, музика і три квитки на якусь вечірку в містечку Салемі. Хайлі і її друзі в результаті дізнаються, що там відбудеться аж ніяк не звичайна вечірка. Вони стануть свідками величезного шабашу відьом, яким близько трьохсот років. Колись їх потай ув'язнили в Салемську в'язницю і катували за часів Судового процесу над відьмами. Головному герою цієї картини належить випробувати найстрашнішу перевірку своїх сил і можливостей - врятуватися від Сатани самому і свою сім'ю.

Режисер:
Роб Зомбі
Жанр:
Рік:
Тривалість:
101 хвилина (01:41)
Звук:
багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
кадри з фільму Володарі Салема / Повелителі Салемакадри з фільму Володарі Салема / Повелителі Салемакадри з фільму Володарі Салема / Повелителі Салемакадри з фільму Володарі Салема / Повелителі Салема
Володарі Салема / Повелителі Салема дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Володарі Салема / Повелителі Салема українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent