UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Серіали » Безжальний
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Безжальний

Gaddar
506
0
00
7.3
1080
Доган, молодий солдат, повертається додому після служби в армії, але виявляє, що його колишнє життя зникло, як тінь, що заблукала. Його улюблена дівчина Айдан, яка була його якорем, його світлом у темряві, залишила його без жодного пояснення. Його брат Рюзгар, колись приклад наслідування, також втратив свій шлях. Він вибрав криву доріжку, яка веде лише до неприємностей, і м'яко кажучи, мав проблеми. Цей факт додав лише ще один шар тіні на життя Догана.

Всі ці похмурі зміни не могли не вплинути на Догана. Він почав відкривати у собі темну сторону, яку раніше не помічав. Він зрозумів, що військове минуле, бійцівські навички, особиста хоробрість і розпач - все це робить його одним із найнебезпечніших людей у Стамбулі. Доган став тим, ким він ніколи не очікував стати. Він перетворився з урівноваженого юнака на загартованого бійця, готового до боротьби. Він був відчайдушний і небезпечний, але в той же час мав силу і рішучість, яку можна поважати. Колишній Доган був у минулому. Замість нього тепер стояла людина, яка була готова боротися за своє життя та життя тих, кого він любив.

Режисер:
Sinan Ozturk
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
40 хв
Звук:
субтитри
Статус:
1 сезон 18 серія
Безжальний дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Безжальний 1 сезон 18 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent