UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Арґайл
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Арґайл

Argylle
964
0
+11
6.0
1080
Молода письменниця Еллі Конвей створила серію романів шпигунської тематики, де головним героєм є секретний агент Аргайл. Романи справили сильне враження на читачів і завоювали шалену популярність. Сама Еллі зовсім далека від публічності, віддає перевагу затворницькому способу життя. Вона любить проводити вечори, сидячи за комп'ютером у компанії улюбленого сірого кота Альфі. Але якось її життя круто змінюється. Несподівано виявляється, що фабула сюжетів книг Конвей про шпигунську діяльність не така вже й вигадана. Автор викриває злочинну історію одного масштабного бандитського синдикату і передбачає його смерть.

Тому Еллі потрапляє під приціл реальної злочинної шпигунської організації. Жінку хочуть викрасти та можливо знищити. Про це її попереджає один шпигун, який обожнює шпигунські романи. Він перебирає місію порятунку письменниці від бандитських переслідувань. На героїв чекають божевільні пригоди. Еллі доведеться випробувати небезпечні реалії шпигунських пристрастей, описаних у її бестселерах. А людина, що захищає героїню, втілить у собі безстрашний образ Аргайла, який бореться проти тіньового синдикату, завдання якого колись успішно виконував.

Режисер:
Меттью Вон
Рік:
Тривалість:
2 год 19 хв
Звук:
професійний дубльований | LINE
Арґайл дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Арґайл українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent