UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Ах, моя Богиня!
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ах, моя Богиня!

Aa! Megamisama!
63
0
00
7.4
480
У крихітному та спокійному містечку жив Кейті Моресато, йому не зовсім подобався його спосіб життя, хлопець мріяв, що все навколо буде іншим, не таким нудним та повсякденним. Головного героя сильно притягував мегаполіс, звук машин, яскраві вивіски нічних реклам, цього йому не вистачало. Він шалено страждав, від того, що йому доводилося проводити свій час серед сірих і одноманітних будівель, гуляти одному сумними вуличками. Кейту хотілося поринути в безтурботне життя студента, відвідувати галасливі вечірки, ходити на концерти, купувати речі в модних магазинах і блукати з веселими друзями галасливими вулицями величезного міста.

Нарешті його мрія здійснилися, закінчивши школу, незабаром вступив до престижного токійського університету. Фінансовий добробут хлопця був надто слабким, щоб оселитися у хорошому місці, тому йому довелося жити у дешевому гуртожитку, де жили лише студенти старших курсів. Як і належить, старшокурсники швидко взяли юнака в обіг, і напружили його всіма домівськими обов'язками, а оскільки постояти він за себе не міг, йому довелося беззаперечно виконувати всі доручення сусідів. Тривали неприємності Кейті доти, доки на порозі його кімнати не з'явилася чарівна богиня Верданді.

Режисер:
Хіроакі Года
Країна:
Рік:
Тривалість:
28 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Yon+MelodicVoiceStudio
Статус:
1 сезон 5 серія
Ах, моя Богиня! дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Ах, моя Богиня! 1 сезон 5 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent