UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Ґранд Готель
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ґранд Готель

Grand Hotel / Gran Hotel
185
0
+33
8.3
720
Хуліо Ольмедо прагне розкрити таємницю шикарного готелю, де колись давно зникла його сестра. Молода людина особисто вирішує зайнятися справою, влаштувавшись на роботу до Гранд Готелю під виглядом простого офіціанта. Головний герой розуміє, що йому не впоратись одному з цією нелегкою справою, а єдина людина, готова йому допомогти в розслідуванні – прекрасна Алісія, чия сім'я володіє цим нещасним закладом.
Протягом дії серіалу ми зможемо спостерігати не лише за розслідуванням таємничих обставин зникнення сестри Хуліо, а й станемо свідками виникнення справжньої любовної пристрасті між двома персонажами. Але їхньому щастю заважає Дієго, з яким уже давно заручено Алісію. Ним рухають далеко не романтичні почуття, чоловік все життя мріяв стати спадкоємцем готелю і він готовий піти на все задля досягнення поставленої мети. Йому заважає Хуліо, тому Дієго доведеться якось вирішувати питання з цим настирливим вискочкою.
Кожен актор, який виконує роль у представленому серіалі, приваблює унікальністю характеру. Напруження пристрастей тримає глядачів аж до кінця третього сезону, за що творцям цього кінопроекту окреме «дякую». Насолоджуємось переглядом!

Режисер:
Sílvia Quer, Carlos Sedes, Jorge Sánchez-Cabezudo
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Перший
Статус:
3 сезон 22 серія
Ґранд Готель дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Ґранд Готель 3 сезон 22 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent