UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Непорочна Марія
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Непорочна Марія

Maria the Virgin Witch / Junketsu no Maria
54
0
00
6.7
720
У період з 1337 до 1453 року тривала столітня війна між сильними державами Англією та Францією. Англія заявляла свої права на французький престол, а Франція намагалася відвоювати в англійців землі. Час був складний та важкий.
На рубежі 14 століття, коли всі ці військові дії вже набридли обом сторонам, але вони й не думали їх закінчувати, розвиваються події цього мультиплікаційного серіалу. Від війни страждали невинні люди, але вищі сили намагалися не втручатися у перебіг подій. Однак головна героїня аніме на ім'я Марія не витримує і починає використовувати магічні сили для захисту свого села. То дракона створить, щоб він спопелив ворога, то суккуба викличе, могла й дерева оживити, щоб вони пішли армією на противника. Звісно, її діяльність не залишилася поза увагою. Марія була дуже могутня відьма, і архангел Михаїл вирішив її приструнити. Він видав указ про те, що як тільки дівчина втратить невинність, вона відразу ж втратить усі свої магічні здібності. Ще поряд з нею залишили ангела Єзекіїля, щоб він контролював її і не дозволяв використовувати сили на очах у людей. Та хіба її заспокоїть якийсь ангел? Марія вирішила убезпечити мирних жителів свого села, що вона й робить, не зважаючи на ангельське втручання.
Героїня аніме має вольовий характер, волю до перемоги та бажання жити у світі. Вона намагається заради людей, намагається дати їм шанс на нормальне існування, що характеризує її з гарного боку.

Режисер:
Goro Taniguchi, Yoshihide Ibata, Tetsuaki Watanabe
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUa
Статус:
1 сезон 12 серія
Непорочна Марія дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Непорочна Марія 1 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent