UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Серіали » Сталева зірка
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Сталева зірка

Tin Star
136
0
-22
7.2
1080
Колишній детектив лондонської поліції Джим Уорт, намагаючись уникнути проблем, пов'язаних з його минулим, переїжджає разом із сім'єю в тихе провінційне канадське містечко, розташоване в лісовій глушині.
Тут наш герой заступає на посаду шефа поліції – вельми нудну на перший погляд посаду, адже останнім часом у містечку та його околицях, де всі один одного чудово знають, нічого не відбувалося, якщо не брати до уваги рідкісні напади диких тварин на місцеве населення.
Але згодом у містечко приїжджають представники великої нафтової компанії, які планують відкрити тут нове підприємство. Підступним підприємцям вдається переконати частину місцевого населення, що співробітництво з компанією принесе їм додатковий заробіток. Ось тільки нашому герою зовсім не до вподоби те, що відкриття нового підприємства спровокує приплив найманих працівників, що приведе до зростання злочинності на підконтрольній йому території. Тому Уорт категорично цурається співробітництва, більше того, він йде у відкриту конфронтацію з керівниками проекту. Незабаром наш герой розуміє, що тепер не тільки йому, а й тим, хто його оточує, загрожує смертельна небезпека.

Режисер:
Джастін Чадвік, Alice Troughton, Gilles Bannier
Рік:
Тривалість:
60 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
Статус:
1 сезон 10 серія
Сталева зірка дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Сталева зірка 1 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent