UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Море дерев
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Море дерев

The Sea of Trees
70
0
+11
6.1
1080
Іноді може статися так, що людина, остаточно розчарувавшись у своєму житті, вирішує накласти на себе руки. Для такого вчинку потрібна неслабка сміливість, але головний герой однойменної картини «Море дерев» зібрався з духом і ухвалив відповідальне рішення. Як найбільш придатне місце для прощання з грішним світом Артур обрав «Ліс самогубців», розташований біля підніжжя гори Фудзіяма в Японії. Чоловік придбав необхідну кількість снодійного та вирушив у подорож.
Прибувши на місце, містер Бренан вирішив ще трохи походити в лісовій гущавині, говорячи про себе останні прощальні слова. У «Лісі» Артур зустрів одного японця, який також вирішив покінчити з життям, і між чоловіками зайшла розмова про сутність буття. Раптові попутники під час «останньої мандрівки» обговорюють власні життя та аналізують прожиті роки і, хто знає, можливо, саме дана зустріч здатна змінити їх спонукання?
Зворушлива мелодраматична картина розповість глядачам дивовижну історію простої людини, яка, так і не добившись якихось успіхів, готова добровільно вирушити в інший світ. Само собою, самогубство вважається серйозним гріхом, але ніхто з тих, хто нині живе, не знає, що знаходиться там, за межею.

Режисер:
Ґас Ван Сент
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 50 хв
Звук:
двоголосе закадрове
Море дерев дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Море дерев українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent