UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Велика прогулянка
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Велика прогулянка

Don't Look Now: We're Being Shot At
19 149
0
+810
8.0
FullHD
Друга світова війна. На бойовому вильоті британський бомбардувальник збивається з курсу і, пролітаючи над Парижем, потрапляє під обстріл німців. Льотчики стрибають з парашутами, домовившись зустрітися в турецьких лазнях. Сховатися від німецького переслідування вдається трьом членам екіпажу. Капітан, переодягнувшись французом, першим добирається до лазень, а двоє інших британців не ризикують пересуватися по місту самостійно. Одному допомагає боязкий маляр-штукатур, другого іменитий диригент, у якого ввечері призначений концерт в Паризькій опері. Французи беруться допомогти англійцям, йдуть в лазню, де знаходять капітана, проте повернувшись назад в оперу, диригент потрапляє в засідку, а його британський підопічний тікає. Тепер, перш ніж пуститися в небезпечну подорож до кордону Франції, героям потрібно відшукати зниклого Макінтоша. Ця комедія була лідером французького кінопрокату понад тридцять років. Фільм став шостою і найвідомішою спільною роботою Бурвіля і Луї де Фюнеса. Комедію «Велика прогулянка» можна дивитися онлайн.

Режисер:
Жерар Урі
Рік:
Тривалість:
132 хвилини (02:12)
Звук:
багатоголосий закадровий | Цікава ідея
кадри з фільму Велика прогулянкакадри з фільму Велика прогулянкакадри з фільму Велика прогулянкакадри з фільму Велика прогулянка
Велика прогулянка дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Велика прогулянка українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent