UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Мисливець х Мисливець
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мисливець х Мисливець

Hunter Hunter
41
0
00
8.6
720
Події розвиваються у тому світі, де утворено неординарну організацію Мисливців. Для них існує ліцензія, яка дає їм свого роду бонуси без обмежень. Таким чином, вони мають можливість без вкладення власних коштів подорожувати найкомфортнішими класами обраного виду транспорту, відкривати доступ до недоступної для звичайних людей інформації, і навіть брати максимальні суми коштів у банках. До обов'язків мисливців входять заняття важкодосяжних цілей, таких як пошук найрідкісніших тварин, знаходження коштовностей і скарбів, а також дослідження невідомих місць та затримання небезпечних злочинців.

З'явилося безліч добровольців, які хочуть бути у рядах Мисливців. Однак, лише один раз на рік проводяться іспити і там вибираються лише найкращі, які справді гідні бути Мисливцями. Якось зібравши всі сили Гон Фрікс вирушив на складний життєвий іспит. Перед ним стояло завдання стати Мисливцем, і тоді він зможе розшукати рідного батька – одного з наймогутніших світових мисливців. Адже це мета його життя. Під час своїх подорожей Гону доведеться подолати різні труднощі, зіткнутися з жахливими людьми і знайти справжніх друзів, які вирішили стати мисливцями.

Режисер:
Фурухаші Казугіро
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | RyanhaVoice
Статус:
1 сезон 7 серія
Мисливець х Мисливець дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Мисливець х Мисливець 1 сезон 7 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent