UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Джеймс Бонд: З Росії з любов'ю
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Джеймс Бонд: З Росії з любов'ю

From Russia With Love
2 716
0
+33
7.4
FullHD
"З Росії з любов'ю" (From Russia with love) фільм про кримінальний світ, де всі справи вирішуються за допомогою бійок, зброї і грошей. Дія розгортається в красивому турецькому місті Стамбул. Терористична організація планує провести операцію, в якій беруть участь найзапекліші бійці, СПЕКТР Ернест Ставро Блофельд, Кронстін і Роза Клебб. Їх мета створити політичні розбіжності між СРСР і Великобританією.
Джеймс Бонд кращий секретний агент Англії, який відмінно впорався зі своїм першим завданням, здобуває друге, де він повинен розрулити нову проблему. Терористи планують заволодіти спеціальною шифрувальною машиною «Лектор», в якій дуже добре розбирається російський агент Тетяна Романова і вона повинна передати цей пристрій агенту 007 Джеймсу Бонду для безпечної доставки її в Англію. Бандитам це на руку, так як вони хочуть ще й помститися Джеймсу, за вбивство Доктора Ноу, члена їх угруповання. Ернесту потрібно заманити в пастку Джеймса, вбити його і заволодіти пристроєм, щоб потім його продати за великі гроші Союзу. Джеймса чекають небезпеки, перестрілки, гонитви, красиві жінки на цьому завданні, але він завжди має запасний план і маленький чемоданчик з кращими шпигунськими розробками.

Режисер:
Теренс Янг
Рік:
Тривалість:
115 хвилин (01:55)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Джеймс Бонд: З Росії з любов'юкадри з фільму Джеймс Бонд: З Росії з любов'юкадри з фільму Джеймс Бонд: З Росії з любов'юкадри з фільму Джеймс Бонд: З Росії з любов'ю
Джеймс Бонд: З Росії з любов'ю дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Джеймс Бонд: З Росії з любов'ю українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent