UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Дух помсти
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дух помсти

The Wraith
103
0
+22
5.9
1080
Перегони на швидкісних тачках завжди служили чудовим способом отримати море адреналіну всім, хто не мислить життя без екстриму. Щоправда, бажання знайти гідного суперника переходить межі дозволено та призводить до справжньої трагедії.
Подібна ситуація спіткала просту подружню пару, яка мирно подорожувала у своїх справах на сімейному авто. Злодії, що раптово з'явилися, силою змусили молодого чоловіка взяти участь у небезпечних змаганнях, і закономірним підсумком стала смерть невинного. Але подібна обставина аж ніяк не збентежила лихачів, які звикли ризикувати життям. А для простих мандрівників непоправна трагедія, що коштувала життю дорогої людини, стала справжнім кошмаром. Але справжня драма чекала на гонщиків попереду.
Душа вбитого не забажала залишати земний світ. На дорозі з'явився чорний автомобіль, за кермом якого лише віддалено можна було розглянути людський силует. Дух помсти вирушив на пошуки лиходіїв, викликав одного за одним на гонку і вбивав щоразу, адже помста відбудеться лише в тому випадку, коли винуватці трагедії розділять долю жертви.

Режисер:
Майк Марвін
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 33 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Твій Продакшн
Дух помсти дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дух помсти українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent