UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дорожня пригода 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дорожня пригода 2

Road Trip: Beer Pong
1 527
0
+11
4.9
BDrip
Енді нещодавно вступив до університету і дуже хвилюється через розлуку з коханою дівчиною Кеті, яка залишилася вдома. Енді живе в гуртожитку з двома своїми кращими друзями. Його друзі зовсім не розуміють чому Енді так переймається через свою дівчину. Адже вони такі молоді і це нерозумно обмежувати себе такими відносинами, якщо навколо стільки дівчат і можливостей. Університет - це період життя, коли треба відриватися на повну.
Енді, в кінці кінців, погоджується піти на вечірку. Там хлопці грають в пив-понг і виграють. Перед ними відкривається нова можливість відправитися за пригодами. Хлопці збираються поїхати на чемпіонат країни з пив-понгу. Зовсім випадково вони потрапляють в автобус, який повний напівголих дівчат. Тут вони зустрічають групу професійних танцівниць еротичного стилю. Правда, група не зовсім звичайна. Вона складається з мами, бабусі і внучки. І затьмарює всі ці пригоди лише одна новина - дівчина Енді вирішила вчитися в його університеті, щоб весь час бути з коханим.

Режисер:
Стів Реш
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Дорожня пригода 2кадри з фільму Дорожня пригода 2кадри з фільму Дорожня пригода 2кадри з фільму Дорожня пригода 2
Дорожня пригода 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дорожня пригода 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent