UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ресторан пана Септіма / Ресторан місьє Септіма
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ресторан пана Септіма / Ресторан місьє Септіма

Le Grand Restaurant
2 067
0
+88
6.8
FullHD
«Ресторан пана Септіма» ( «Le grand restaurant») французька комедія про містера Септіма і кохання всього його життя - ресторан. Всі працівники цього закладу моторошно незадоволені таким прискіпливим і нестерпним начальником. Але ресторатор дбайливо і з почуттям ставитися до своєї справи і тому в ресторан ходять дуже відомі і популярні люди. Одного разу в ресторані викрадають одного з глав держав. Перед Септімою стоїть важливе завдання - відновити репутацію улюбленого ресторану і тому він вирішується на відчайдушний крок - самому провести розслідування. Фільм неповторний хоча б тільки тому, що головна роль належить Луї Де Фюнесу, що автоматично призводить картину до успіху. Він повністю вжився в роль: перед нами справжній власник ресторану, а не актор, комічний і в той же час серйозний детектив. Кінокартина не дає скучити, адже все відбувається дуже швидко - від тихої спокійної діяльності ресторану і до гостросюжетного розслідування. Приємний, захоплюючий фільм з талановитим актором допоможе розслабитися навіть в самий непогожий день.

Режисер:
Жак Бенар
Країна:
Рік:
Тривалість:
85 хвилин (01:25)
Звук:
багатоголосий закадровий | Enter Film
кадри з фільму Ресторан пана Септіма /  Ресторан місьє Септімакадри з фільму Ресторан пана Септіма /  Ресторан місьє Септімакадри з фільму Ресторан пана Септіма /  Ресторан місьє Септімакадри з фільму Ресторан пана Септіма /  Ресторан місьє Септіма
Ресторан пана Септіма /  Ресторан місьє Септіма дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ресторан пана Септіма / Ресторан місьє Септіма українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent