UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дев'ять місяців
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дев'ять місяців

Nine Months
2 073
0
00
5.5
BDrip
Режисер Кріс Коламбус, відомий на той момент двома серіями «Один вдома» і сімейною комедією - «Місіс Даутфаєр», копіював сюжет французької стрічки з абсолютно такою ж назвою «Дев'ять місяців» ( "Nine Months") 1994 року, режисера Патріка Брауде. Коламбус, всупереч свого прізвища, відверто кажучи, не «відкривач Америки», але все ж рішуче експлуатує безпрограшну дитячу тему, яку підхопив ще в 1987 році, дебютом "Пригоди няні". Ідея по суті інша, але з цікавою простодушністю використовується амплуа модного британського актора Х'ю Гранта. Марні побоювання тих, чиї припущення були про негативний вплив затримання кумира Голлівудського кіно на бульварі, з замісом чорношкірої жінки легкої поведінки, на вже призначену до виходу кінострічку. У ній головний герой зовсім не ідеальний, як і в "Шлюбній комедії" "Чотири весілля і похорони», яка прославила його. Саме час було помітити, що шум світового масштабу від безпрецедентного вчинку актора - це все той же рекламний трюк. Багато американців виявили і повідали про своє бажання неодмінно піти в кінотеатр на прем'єру, чого не спостерігалося до представлених подій, а в представленій сцені парних пологів (разом з Ребеккою народжує її подруга) всі актори втрачають всяке поняття про міру і смак. Однак пафос ряду епізодів не може не розчулити і тих, хто ще не має дітей, або сумнівається в потребі продовження людського роду.

Режисер:
Кріс Коламбус
Країна:
Рік:
Тривалість:
103 хвилини (01:43)
Звук:
двоголосий закадровий | ТЕТ
кадри з фільму Дев'ять місяцівкадри з фільму Дев'ять місяцівкадри з фільму Дев'ять місяцівкадри з фільму Дев'ять місяців
Дев'ять місяців дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дев'ять місяців українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent