UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Скубі-Ду! Відпочинок з привидами
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Скубі-Ду! Відпочинок з привидами

Scooby-Doo! Haunted Holidays
2 952
0
+77
6.8
FullHD
Настають різдвяні свята. Скрізь лежить іскрить на сонці сніг, і все навколо завмерло в передчутті веселощів і чудес. Скубі-Ду, Шеггі, Дафна, Вельма і Фредді теж мають намір радісно відзначити Різдво. Вони навіть підібрали собі яскраві костюми, в яких відправляться на щорічний парад на честь різдвяних свят. Тим більше, що перед цим вони гарненько попрацювали і вивели на чисту воду десятки злочинців і шахраїв. Однак доля так розпорядилася, щоб навіть різдвяні свята друзів перетворилися в найжахливіші і небезпечні дні року. Як тільки друзі прибули на місце, де вони планували як слід повеселитися і відпочити, то тут відразу ж стали відбуватися дивні і незрозумілі речі. Раптово ожив сніговик, який ліпили місцеві жителі. Він налаштований вкрай вороже по відношенню до оточуючих, і багато людей в жаху розбігаються хто куди. Деякі навіть покинули це містечко, щоб зустріти Різдво в більш безпечному і тихому місці. Якщо Скубі-Ду і компанія терміново не втрутяться, то Різдвяні свята будуть остаточно зіпсовані. Порадившись, вони беруться до справи. Їм потрібно, як можна швидше з'ясувати, хто або що стоїть за всіма цими заворушеннями. Як показує практика, в більшості випадків, винуватими у всіх неприємностях бувають примари і привиди, а який-небудь злодій, який має намір тримати всіх у страху. Команда досвідчених детективів відновить мирне життя в місті і не дозволить, щоб довгоочікуване свято Різдва виявилося зірваним.

Режисер:
Віктор Кук
Жанр:
---
Країна:
Рік:
Тривалість:
21 хвилини (00:21)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Скубі-Ду! Відпочинок з привидамикадри з фільму Скубі-Ду! Відпочинок з привидамикадри з фільму Скубі-Ду! Відпочинок з привидамикадри з фільму Скубі-Ду! Відпочинок з привидами
Скубі-Ду! Відпочинок з привидами дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Скубі-Ду! Відпочинок з привидами українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent