UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Анаконда 2. Полювання на криваву орхідею
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Анаконда 2. Полювання на криваву орхідею

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
4 973
0
+46
4.6
FullHD
Історії про гігантських змій успішно вписалися в кіноіндустрію і не один рік розбурхують уяву глядачів. Кінофільм «Анаконда 2: Полювання за проклятою Орхідеєю» з числа таких.
Режисер Д.Х. Літтл вмістив в своє дітище багато «смачненького»: легендарна квітка, дарує довголіття і молодість, ліси і швидкі, як блискавки, хитромудрі і величезних розмірів анаконди, які аж ніяк не бажають ділитися з людьми заповітною орхідеєю.
Це не продовження першої частини, а самостійне оповідання. Серед глядачів і критиків розгорілася суперечка, краща картина чи гірша. Але вирішувати звичайно ж вам. Тут є чому злякатися і чому посміятися.
Дія фільму розгортається на тлі барвистої природи острова Борнео, де мисливців за пригодами підстерігає маса небезпек - павуки, крокодили, ну і, звичайно ж, змії з безліччю зубів, які не проти поживитися людським м'ясцем. Так що мисливці явно перетворилися у здобич, і їм належить якимось чином вижити і накивати п'ятами якомога швидше з цієї пастки. Крім природних хижаків у фільмі ще показані і двоногі. Лабіринт з тропічних лісів, різні чудовиська ... і зрада - вам явно буде на що подивитися.

Режисер:
Дуайт Х. Літтл
Країна:
Рік:
Тривалість:
97 хвилин (01:37)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Анаконда 2. Полювання на криваву орхідеюкадри з фільму Анаконда 2. Полювання на криваву орхідеюкадри з фільму Анаконда 2. Полювання на криваву орхідеюкадри з фільму Анаконда 2. Полювання на криваву орхідею
Анаконда 2. Полювання на криваву орхідею дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Анаконда 2. Полювання на криваву орхідею українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent