UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Проста послуга
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Проста послуга

A Simple Favor
11 041
0
+1717
6.9
FullHD
Молода мама і овдовіла домогосподарка Стефані захоплюється своєю успішною і вольовою красунею-подругою Емілі. Але коли Емілі загадково зникає, з'ясовується, як далеко було її життя від ідеалу. Фільм з подвійним дном на стику трилера, детективу і комедії «Проста послуга» заснований на романі сучасної американської письменниці Дарсі Белл. Екранізацію зняв режисер Пол Фіґ ( «Дівич-вечір у Вегасі», «Шпигун», «Копи в спідницях»). В один з найбільш пам'ятних жіночих кінодуетів 2018 року об'єдналися Анна Кендрік ( «Мені б у небо», «Ідеальний голос», «Життя прекрасне») і Блейк Лайвлі ( «Пліткарка», «Вік Аделін», «Мілина»).
Енергійна молода мама Стефані на самоті виховує сина після загибелі чоловіка, бере активну участь в батьківських зборах і веде відеоблог для простих домогосподарок. У всіх сусідок-матусь невгамовна і нудотно Стефані викликає роздратування, але з'являється виняток - чудова Емілі. Вона ефектна, впевнена в собі і гостра на язик ділова жінка, живе в розкішному будинку разом з красивим чоловіком-письменником. Стефані знайомиться з Емілі завдяки їхнім синам і вже через кілька днів називає її близькою подругою. На прохання Емілі вона погоджується доглянути за її сином, не підозрюючи, що відсутність подруги затягнеться надовго. Занадто надовго. Розслідуючи її зникнення, Стефані розуміє, що зв'язалася з жінкою «невидимкою», що зберігає темні секрети. Іронічний і стильний трилер «Проста послуга» можна подивитися в нашому онлайн-кінотеатрі.

Режисер:
Пол Фіґ
Країна:
Рік:
Тривалість:
117 хвилин (01:57)
Звук:
професійний дубльований | студія Pie Post Production
кадри з фільму Проста послугакадри з фільму Проста послугакадри з фільму Проста послугакадри з фільму Проста послуга
Проста послуга дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Проста послуга українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent