UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Коли співають янголи
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Коли співають янголи

Angels Sing
1 353
0
+22
5.9
BDrip
Одним з найбільш сімейних, найочікуваніших і веселих свят більшість людей вважають Різдво. Але не всім воно стає бажаним, через деякі події. Кінокартина «Коли співають ангели» (Angels Sing) показує одного з таких суб'єктів. Майкл Уолкер, як і всі його однолітки, з дитинства любив Різдво. Він настільки полюбив це світле і веселе свято, що мріяв щоб воно тривало весь час і не закінчувалося ніколи. Подарунки, Санта Клаус, ошатна ялинка, красиві іграшки, пісні і танці, всього цього хлопчик чекав цілий рік і потім, до наступного Різдва, часто згадував проведені святкові зимові дні. Однак, відбувається трагедія. Її важкі наслідки не дають спокою Майклу Уолкеру. Він уже не може з колишнім настроєм відзначати Різдво. Тепер це веселе свято стає похмурим, сірим для героя фільму. Всі близькі намагаються повернути гарний настрій підлітку, але марно. Після вже 30 років, Майкл в дні святкування залишається сумним. У нього підростає син, який дуже схожий, як зовні, так і характером, на батька. Волею випадку син Уолкера переживає аналогічну трагедію і тепер герою доводиться шукати шляхи повернення веселого настрою. Чи вдасться йому зробити те, чого не змогли рідні з ним?

кадри з фільму Коли співають янголикадри з фільму Коли співають янголикадри з фільму Коли співають янголикадри з фільму Коли співають янголи
Коли співають янголи дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Коли співають янголи українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent