UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Стен проти сил зла
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Стен проти сил зла

Stan Against Evil
2 135
0
+22
7.2
FullHD
Події серіалу розгортаються в невеликому провінційному містечку Уіллардс Мілл, розташованому в штаті Нью-Гемпшир. У далекому минулому один з місцевих констеблів на ім'я Тадеуш Еклс відкрив безжалісне полювання на відьом, після чого за звинуваченням в відьомвстві було спалено 172 представниці жіночої статі, яких запідозрили у використанні чорної магії. Ось тільки через деякий час завзятий борець зі злом раптово зник, і з цього часу, 1698 року над невеликим містечком нависло зловісне прокляття, яке полягає в тому, що кожна людина, яка займає таку відповідальну посаду шерифа, незабаром вмирає передчасною жорстокою і неймовірно жахливою смертю.
Єдиним винятком з правил виявляється нинішній шериф Стенлі Міллер, який, займаючи свою посаду довгі двадцять вісім років, з незрозумілих причин все ще живий. Ось тільки через дивну пригоду, яка сталася на похоронах дружини, наш герой змушений був піти у відставку, після чого вперше в історії Уіллардс Мілл на посаду шерифа була призначена жінка - жорстка, але в той же час приваблива Іві Баррет. В той момент, заступивши на посаду і познайомившись зі Стеном, наша героїня навіть уявити собі не могла, з якими небезпеками їй незабаром доведеться зіткнутися, адже в перший же день жахливе прокляття знову нагадує про себе. Але Іві несказанно повезло, тому що поруч з нею виявляється наш герой, який вже точно не дасть дівчину в образу.

Режисер:
Jack Bishop, Justin Nijm, Роберт Коен
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хвилин (00:30)
Звук:
багатоголосий закадровий | АМС (s1-2); DniproFilm (s3)
Статус:
3 сезон 8 серія
кадри з фільму Стен проти сил злакадри з фільму Стен проти сил злакадри з фільму Стен проти сил злакадри з фільму Стен проти сил зла
Стен проти сил зла дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Стен проти сил зла 3 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent