UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Доріан Грей
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Доріан Грей

Dorian Gray
8 002
0
+812
6.3
FullHD
"Доріан Грей" (Dorian Gray) - одна з кращих кінокартин сучасності. Фільм захоплює дух, пробуджує інтерес, викликає захват. Він знятий за мотивами твору всім відомого Оскара Уайльда «Портрет Доріана Грея», який був написаний в 1890 році.
Головний персонаж - молодий, привабливий і амбітний Доріан Грей. Приїхавши в Лондон, юнак потрапляє в круговорот подій і знайомиться з лордом Гаррі Воттоном і його знайомим художником Безілом Хеллуордом. Вони так вражені красою Доріана, що пропонують написати його портрет. З цього моменту життя молодого чоловіка повністю змінилося. Побачивши картину, Доріан побажав назавжди залишитися таким же юним і прекрасним, і готовий зробити для цього все. Навіть укласти угоду з самим нечистим. Відтепер портрет бере на себе всі сліди вад Доріана, стає все більш і більш розпусним і гулящим.
Історія нестаріючого закінчилася вельми несподівано і цікаво. Дивишся цей чудовий шедевр на одному диханні, переймаєшся долями всіх героїв, співпереживаєш їм. І дивуєшся на що іноді здатна щира, справжня любов.
До слова, для зйомок фільму Прем'єрський фонд Британської ради з кінематографії виділив знімальній групі 500 тисяч фунтів, які були отримані з фонду Національної лотереї.

Режисер:
Олівер Паркер
Рік:
Тривалість:
112 хвилин (01:52)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Доріан Грейкадри з фільму Доріан Грейкадри з фільму Доріан Грейкадри з фільму Доріан Грей
Доріан Грей дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Доріан Грей українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent